Uitzenden

DE Uitzendbureau

Uitzenden

Wanneer je als werkgever op zoek bent naar werknemers om jullie capaciteiten tijdelijk op te schalen of een piek op te vangen, dan is deze vorm interessant voor jullie organisatie. Ook hier ontlasten wij werkgevers in de voorprocedure en gaan wij op zoek naar de juiste kandidaten voor de functie. Bij deze vorm van ter beschikking stellen van arbeid is de relatie tussen de uitzendkracht en opdrachtgever minder stabiel als bij detachering. Zo kan de uitzendkracht ieder moment opzeggen en kan de werkgever ook de overeenkomst beƫindigen bij ziekteverzuim.

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, gaat het bij het ter beschikking stellen van arbeid nooit om de plek waar het werk wordt uitgevoerd, dat is altijd in opdracht van jullie als opdrachtgever. Het gaat om de aard van het contract, de plek waar de medewerker haar/zijn overeenkomst heeft lopen en welke werkzaamheden wij voor jullie uitvoeren.

DE Uitzendbureau gelooft in de vaardigheden en capaciteiten van haar uitzendkrachten. Wij staan voor kwaliteit en vereisen ook kwalificaties van onze krachten. Hun profielen hebben we van tevoren scherp in beeld, waardoor we in staat zijn snel te handelen, maar ook de juiste match weten te maken tussen werkgever en werknemer. Wil je weten welke vorm van ter beschikking stellen van arbeid het beste past bij jullie onderneming en/of
zoekopdracht? Neem dan contact met ons op.

Meer weten over ons?