Voor werknemers

DE Uitzendbureau

Voor werknemers

Ben je op zoek naar een baan in de schoonmaak- of productiesector? Dan ben je bij DE Uitzendbureau wellicht aan het juiste adres! Met een jarenlange expertise en ervaring in beide sectoren weten wij hoe wij jou kunnen koppelen aan de juiste werkgever. Wij vertegenwoordigen verschillende bedrijfstakken en branches binnen deze sectoren, waardoor de kans groot is dat er een baan tussen zit die volledig aansluit op jouw ambities
en ervaring. Mocht dit niet het geval zijn, dan stopt onze zoektocht niet. Wij kijken verder dan werkervaring en zien in sommige gevallen dat potentie het gebrek aan ervaring compenseert.

Schoonmaak

Binnen de schoonmaak kun je veel verschillende kanten op. In eerste instantie is dit afhankelijk van je voorgaande functies, verantwoordelijkheden, maar uiteraard ook van je wensen. Want ook die mag je als werkzoekende stellen, indien deze realistisch zijn. Gezamenlijk stellen wij jouw profiel vast en zoeken wij aan de hand hiervan naar een geschikte functie binnen de schoonmaaksector. Zo kun je via DE Uitzendbureau o.a. terecht voor schoonmaakwerkzaamheden op kantoren, binnen de bouw, voor de overheid, op scholen en voor particulieren. Wil je weten welke branches we nog meer vertegenwoordigen? Of wil je weten wat je kunt verwachten van de werkzaamheden binnen de verschillende branches?

Productie

DE Uitzendbureau werft productiemedewerkers voor verschillende ondernemingen binnen de vleessector, tuin- en landbouw en verpakkingsindustrie. Als productiemedewerker assisteer je of voer je voornamelijk taken uit in een productieproces. Als medewerker ben je dus in zekere mate verantwoordelijk voor het ​verloop van het proces. Maar wij verwachten ook verantwoordelijkheid van werkgevers.
Wij vinden het belangrijk dat de arbeidsomstandigheden op jouw nieuwe werkplek goed geregeld zijn en zij jouw ontwikkeling stimuleren. Wil je meer lezen over productiewerk binnen deze sectoren?

Meer weten over ons?