Voor werkgevers

DE Uitzendbureau

Voor werkgevers

Als werkgever ben je vaak op zoek naar geschikte medewerkers voor een tijdelijk of permanent dienstverband. Het vinden van geschikte werknemers is niet gemakkelijk, soms heb je te maken met een beperkte capaciteit en sta je onder tijdsdruk. Een veelgemaakte fout is dat er onbekwaam personeel wordt aangenomen, met als resultaat dat de verwachtingen aan beide kanten niet waargemaakt kunnen worden. Als werkgever zijnde spreek je dan van een investering die niks heeft opgeleverd.

DE Uitzendbureau biedt twee vormen aan van het ter beschikking stellen van arbeid, namelijk: uitzenden en detachering. Welke vorm je kiest, is afhankelijk van de insteek van de functie die jullie eerder hebben bepaald. Denk hierbij o.a. aan de looptijd van het contract, bijvoorbeeld tijdelijk, gedurende de looptijd van een project etc. Aan de hand hiervan kan er specifiek voor een van deze diensten gekozen worden.

Wij werven getalenteerde kandidaten met ervaring in de schoonmaak- en productiesector. Binnen deze sectoren kennen wij verschillende bedrijfstakken en branches die door ons worden vertegenwoordigd. Wij wegen werkervaring zwaar mee, maar kijken o.a. ook naar potentie en ontwikkeling. Daarentegen eisen wij ook veel van onze uitzendkrachten, zo werven wij alleen kandidaten die gemotiveerd zijn om zich volledig te geven voor de aangeboden opdracht.

Meer weten over ons?