Wie zijn wij?

DE Uitzendbureau

Wie zijn wij?

Als werkzoekende is het soms lastig om diƩ ene baan te vinden waar je van droomt. Je hebt bepaalde verwachtingen, stelt eisen aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden, maar zoekt ook een functie waar je in je kracht komt te staan. Wanneer je dat laatste hebt gevonden, leidt dat in sommige gevallen zelfs tot een duurzame samenwerking met je werkgever. Zelfs wanneer de looptijd van het dienstverband in eerste instantie tijdelijk is.

Voor werknemers

Wij zijn DE Uitzendbureau en zijn gevestigd in Amsterdam. DE Uitzendbureau stelt talent centraal, bijt zich vast in jouw profiel en zoekt alleen functies die hier naadloos op aansluiten. Dankzij jarenlange ervaring weten wij een unieke en effectieve werkwijze te hanteren, waardoor de zoektocht naar jouw ideale baan niet eindeloos duurt. Wij vinden het belangrijk dat er een wederzijds vertrouwen is en hechten waarde aan transparantie. Alleen dan is de kans groot dat onze gezamenlijke zoektocht naar jouw ideale baan een succes wordt.

Voor werkgevers

Dagelijks ondersteunen wij vaste werkgevers die op zoek zijn naar tijdelijk of vast personeel, in twee verschillende vormen van het ter beschikking stellen van arbeid: uitzenden en detachering. Aan de hand van de wensen die jullie als werkgever hebben, maken wij een recruitmentstrategie op maat en werven wij uitsluitend de meest geschikte kandidaten. Daarnaast adviseren wij werkgevers ook op het gebied van employer branding, want met het werven van medewerkers moet je ook direct denken aan personeelsbinding. Vooral wanneer je op zoek bent naar een samenwerking voor de lange termijn.

Wij houden van korte lijnen en zijn betrokken bij onze klanten. Onze klanten begeleiden wij dan ook van het begin tot het einde. Door dit proces gezamenlijk te doorlopen, is de kans groot dat er een succesvolle match ontstaat.

Gecertificeerd uitzendbureau

DE Uitzendbureau beschikt over de juiste kwalificaties en is SNA-NEN 4400-1 gecertificeerd. Ook volgen wij de ABU CAO-richtlijnen voor onze medewerkers. Ben je benieuwd wat onze diensten voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Meer weten over ons?